Ontstaan

Mijn naam is Theo Beurskens.

Na mijn jonge jaren doorgebracht te hebben in Haelen (Limburg) heb ik een technische opleiding gevolgd waarna ik werk kreeg bij Aritech in Roermond. Aritech is producent van security-producten. Hier is de passie voor computers ontstaan. Na het intern ontwikkelen van programma's kwamen ook externe bedrijven met het verzoek software te maken. AT-SIGN automatisering ontstond zo in 1988 en had als kantoor een verbouwde serre in het woonhuis in Haelen.

De activiteiten van AT-SIGN waren toen erg divers: leveren van systemen en netwerken, specialisme in Exact assurantie-software, ontwerp en realisatie complete bedrijfsadministratie-software.

In de jaren 80 was Excel nog niet aan de orde, maar Lotus 123 was actueel. Software werd hierin ontwikkeld maar ook werd er gebruik gemaakt van andere pakketten als DBXL etc.

In het begin van de 90-er jaren kwam Microsoft met Windows en werd het Office pakket tegen scherpe prijzen aangeboden. Bedrijven gingen massaal over van Lotus 123 en Wordperfect naar Excel en Word. Zo kregen we projecten bij grotere klanten als Rockwool B.V. en diverse gemeentes om de de mensen hiermee te begeleiden en te trainen.

In 1995 groeide AT-SIGN uit het jasje en er werd een riant pand gekocht in Horn. Hier konden we wonen en werken.

Begin 2000 stonden er 7 personen op de loonlijst, maar na de samenwerking met business-partners kregen we flinke tegenslag. We zullen je de details besparen. Zo stond er in 2005 niemand meer op de loonlijst en moest ik weer alles alleen doen. Er volgden ook door de financiële crisis vanaf 2007 een paar moeilijke jaren. In 2014 kwam zoon Tim er bij in het bedrijf; we begonnen samen een V.O.F. Tim heeft een technisch-programmeer opleiding afgerond en was zo een aangename toevoeging aan het bedrijf.

Vanaf die tijd hebben we ons gespecialiseerd op Excel, zowel qua opleiding als programmering. Vele bedrijven maakten reeds gebruik van onze expertise. Zie hiervoor maar eens onze referentielijst.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.